Chicago Pneumatic har markedets bredeste sortiment av kompressorer. På stormaskinene har CP nå utvidet denne til å dekke behovet innen de fleste behov innenfor industrien. På samme måte som sine mindre kompressorer har CP lagt vekt på driftssikre modeller basert på gjennomprøvet og vel fungerende teknologi med moderne styringer og vi mener markedets laveste livssykluskostnader. Det betyr at ikke bare i innkjøp men også kostnadene gjennom hele livssyklusen skal være best i klassen. Under drift er service viktig og få har så oversiktlige kompressorløsninger som CP. Med over 100 års erfaring i produksjon av kompressorer så vet CP hva som er viktig og ikke minst hvilke krav kunden stiller til driftssikkerhet. Produktsortimentet spenner fra tradisjonelle av/pålastmaskiner med gir og reimdrift til store frekvensstyrte maskiner med optimalisert driftsøkonomi. Sammen med vårt nettverk av servicepunkter kan vi hjelpe enhver bedrift i Norge med å dekke sitt kompressorbehov.

0

Chicago Pneumatic skruekompressorer 30-90 kW representerer vår mellomstore kompressorserie. CP har markedets største utvalg av kompressorer fra on/off kompressorer til avanserte frekvensstyrte kompressorer med og uten permanent magnet motor. Alle modeller kan utrustes med forskjellige konfigurasjoner slik at de passer til den produksjon de skal settes inn i.Vi kan nevne bl.a. long-life olje, næringsmiddelgodkjent olje, innebygget kjøletørke, grafisk styring for samkjøring av flere kompressorer m.m. Ta kontakt med oss eller en av våre representanter så skal vi veilede ytterligere og skreddersy en løsning til bedriftens behov.

 

Last ned brosjyrer:

Skruekompressorer 30-90 kW

 

Frekvensstyrte kompressorer med PM motorer 45-75 kW

0

Chicago Pneumatic skruekompressorer 90-355 kW dekker våre største kompressorer-serier. Også i vår største maskinserie har vi modeller med on/off styring eller frekvensstyring. Det er teknologi som er tuftet lang erfaring og vel fungerende løsninger som er hjertet i stormaskinseriene våre. Målet vårt er at livssykluskostnadene skal være lavest mulig og det preger hele produktserien. Bl.a. er servicevennlighet og god tilkomst et viktig poeng. Totalt sett er dette da et viktig bidrag til at totalkostnaden holdes lavest mulig. Flere konfigurasjoner er mulig og det er dialogen med kunden som avgjør hva vi foreslår av teknisk løsning i kombinasjon med trykkluftbehov, bruksmønster og budsjettrammer.

Ta kontakt med oss eller en av våre representanter for veiledning og skreddersøm av produktløsning.

 

Last ned brosjyrer:

Skruekompressorer 132-250 kW

0

0

 

Se presentasjonsvideo av stormaskin fra Chicago Pneumatic

 

Skruekompressorer CPF og CPVS stormaskiner

0