Velg visning:
Du har valgt:

NTT's nye hjemmesider

21.07.2020

0

Etter mer enn 10 år på gammel hjemmesideplattform var tiden overmoden for å få etablert nye og mer brukervennlige hjemmesider. Det er jo ofte slik at når man "bare skal oppdatere sidene" så dukker det opp problemstillinger som man ikke hadde tenkt seg eller anså som et problem som kunne dukke opp.

 

For oss så var antallet nye og oppdaterte publiseringplattformer nærmest uendelig men med litt god rettledning så har vi omsider fått opp en plattform som forhåpentligvis skal gi deg den informasjonen du trenger om våre produkter men du skal også finne informasjon som er av mer generell karakter. Spesielt innenfor produktområdet trykkluft- og kompressorteknikk så er det behov for å dele kunnskap om fagområdet med de av dere som er brukere av trykkluft og som kunne tenke seg å vite litt mer. 

 

Sidene skal være levende og stadig oppdateres både med produktinformasjon, nye produkter, kampanjer, utsalg osv. Er det noe relevant stoff du savner her så gi oss en tilbakemelding om det så skal vi se hva vi kan få til.

 

Da ønsker vi deg som besøkende på hjemmesidene en god fornøyelse til å søke og se hva vi kan tilby markedet av produkter og tjenester innenfor fagområdene trykkluft- og verktøyteknikk.