88911 88911

Sany+Air Desinfeksjon & Sterilisering

Varenr: NA-SANY+AIR
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Nardi Sany + Air

 

Desinfeksjon og sterilisering av overflater - kompressor med spraykanne.

Sany+ Air er en kompressor som er laget til bruk for sterilisering og desinfeksjon av større overflater. Bygget av kvalitetskomponenter i Italia og bergnet på lange driftsintervaller.

Sany + Air arbeider med lavt trykk og kan sammen med sin spraykanne behandle store overflater med lavt luftforbruk.

 

Kvalitet på kompressordelen

Kompressorenheten har et lite men sterkt hjerte. Robuste materialer gjør at selv med små dimensjoner arbeider kompressoren kontinuerlig i mange timer uten behov for vedlikehold.

Enheten er produsert av de samme materialer og teknologi som brukes på medisinske kompressorer for bl.a. tannleger.

 

Enkel i bruk

Straks væsken er blandet og fylt opp i spraykannbeholderen kobler man til strøm og slår på knappen så er man i gang med arbeidet.

Man kan regulere både trykk inn på spraykannen og dysespredningen og dermed forstøvingen og hvor mye væske man vil fordele på overflaten.

 

Praktisk i bruk

Sany + Air er en praktisk løsning som med kjent teknologi (ingen spesialkomponenter) kan benytte de fleste desinfeksjons- og steriliseringsvæsker som WHO og andre helsemyndigheter anbefaler.

Ved bruk av alkoholholdige væsker så vil forstøvningen være så fin og dekkende på overflaten at man ikke behøver å tørke over etter påføring.

 

Effektivitet

Sany + Air er meget effektiv. Med konstant trykk når den er i bruk så belegger man hele området man jobber på med lik mengde væske, mye likt en lakksprøyte.

Med 5m spiralslange mellom kompressor og spraykanne så har man en stor grad av bevegelighet og fleksibiltet i behandling av område og objekter.

Veldig lite væske går til spille takket være den fine microforstøvningen trykkluften gir væsken gjennom spraydysen hvilket sikrer at man får desinfisert og sterilisert det området man ønsker.

 

 

Typiske bruksområder: Skoler, Helseinstitusjoner, Sykehus, Helsestasjoner, Lege- og prøvetakingskontorer og Laboratorier, Sportshaller, Skjønnhetssalonger, Næringsmiddelbedrifter, Bakerier, Drikkevareprodusenter,

Hus og hjem, Kontorer, Klinikker, Barer og restauranter, Hoteller, Flyhavner, Togstasjoner, Venterom og andre plasser publikum befinner seg

 

Compressor Model         Sany + Air

Producent                        Nardi Medical, Italia

Cylinders                         1

Air intake                         100 l/min

Pressure                          8 bar

Power                              0,35kW (0,5 HP)

Phase                              Single         

Revolution                       2800rpm

Noise                               72dB

Weight                             2kg

Dimensions                     50x17x31cm

Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Andre kompressorteknikk
Gruppe 2 Stempelkompressor 230V
Gruppe 3 1-faset
Produsent ABAC


Support