0

Om oss i NTT AS

Trykkluftspesialist og spesialist på verktøyløsninger

Fra slutten av 1950-tallet har vi bestått industrien med løsninger innen trykkluft- og verktøyteknikk.

Som representant for noen av verdens ledende produsenter innen sine områder har vi et produktutvalg som både er bredt og omfattende.

Vi har et stort utvalg innen kompressorer, systemer for etterbehandling av trykkluften slik at den får den kvalitet du er på jakt etter.

I tillegg kan vi også nevne gassgeneratorer, pusteluftløsninger, sykehus- og laboratorieluft, mat- og næringsmiddel m.m.

Innen verktøyteknikk har vi både standard verktøyløsninger i de aller fleste varianter. utenom helt standard produkter har vi en amsse løsninger godt egnet for automatiserte produksjonslinjer som f.eks. automatiske skrusystemer, avanserte boresystemer, monteringsløsninger med sporbare og fullt dokumenterbare systemer med integrasjon mot QA/QC systemer. 

Mange av våre løsninger er svært velegnet for integrasjon med robot/cobot, både innen montasje, overflatebearbeiding, hullboring osv.

Hos oss er ingen oppgave for liten eller stor og vi lover å hjelpe deg med alle de ressurser vi har tilgjengelig for å sørge for at din bedrift får det som det blir bedt om.

Prøv oss da vel!!

 

13.12.2022
0

13.12.2022